Coffee Factory
Blog

TOP kúpaliská na Slovensku s ubytovaním: Vychutnajte si ideálnu letnú dovolenku



07. 06. 2023

TOP kúpaliská na Slovensku s ubytovaním: Vychutnajte si ideálnu letnú dovolenku

Slovensko je krajinou bohatou na prírodné krásy a termálne pramene, čo ho robí ideálnym miestom pre oddych a relaxáciu. Ak hľadáte kombináciu skvelého kúpaliska a pohodlného ubytovania, ste na správnom mieste. V tomto článku vám predstavíme niektoré z najlepších kúpalísk na Slovensku s ubytovaním, kde si môžete užiť osviežujúcu ale aj termálnu vodu v bazénoch neobmedzene počas celého pobytu.

Tip: Ubytovania na Slovensku v areáli kúpaliska

Po dlhej zime a jarných mesiacoch sa blíži dlho očakávané letné obdobie, a s ním prichádza čas na oddych a zábavu pri vode. Slovensko ponúka množstvo aquaparkov a termálnych kúpalísk, ktoré sú ideálnym miestom na strávenie letnej dovolenky. Čaká Vás tu relax v bazénoch s príjemným ubytovaním a pre deti nekonečné možnosti na zábavu a šantenie.

Tatralandia - Liptovský Mikuláš

Najväčší aquapark na Slovensku s apartmánovými chatkami

Aquapark Tatralandia je jedným z najväčších vodných parkov na Slovensku a nachádza sa v krásnom prostredí Liptova. Toto kúpalisko je ideálne pre rodiny s deťmi, ale ponúka zábavu aj pre dospelých. Okrem množstva bazénov, tobogánov a vodných atrakcií, Tatralandia poskytuje aj ubytovacie možnosti. Môžete si vybrať medzi apartmánmi alebo chatkami, ktoré sú blízko vodného parku.

Aquapark Tatralandia - Tropical Paradise

Holiday Village Tatralandia

Vodný park Bešeňová - Bešeňová

Termálne kúpalisko na Liptove s tromi hotelmi

Ďalším populárnym kúpaliskom na Liptove je Vodný park Bešeňová. Tento moderný termálny aqvapark ponúka bazény s termálnou aj čírou vodou, saunový svet a množstvo atrakcií pre deti aj dospelých. Okrem toho si tu môžete vybrať aj zo ponuky ubytovania priamo v areáli kúpaliska, od štúdií pre 2 osoby až po luxusné rodinné apartmány. V súčasnosti sa v areáli vodného parku nachádzajú tri hotely. Cena pobytu zahŕňa aj neobmedzený vstup do bazénov kúpaliska.

Vodný park Bešeňová

  • Letný pobyt vo Vodnom parku Bešeňová
    Letný pobyt vo Vodnom parku Bešeňová
    min. 3 noci - 114.90€ 121.50 €/os/noc
    30.06.2024 – 03.09.2024
    bazén
    polpenzia
    sauna
    termálna voda
    vírivka

Thermal Resort Vadaš - Štúrovo

Termálne kúpalisko na južnom Slovensku s najväčším výberom ubytovania

Thermal Rezort Vadaš je situovaný v malebnom prostredí prihraničného mesta Štúrovo na juhu Slovenska. Je obklopený zelenou prírodou a ponúka nádherný výhľad na rieku Dunaj. Ak hľadáte ideálne miesto na letný relax, s dokonalou kombináciou zábavy a relaxácie, Termálne kúpalisko Vadaš v Štúrove je tým správnym miestom.

Tento termálny rezort vám ponúka širokú škálu aktivít, ktoré uspokoja všetky vaše potreby a zároveň vám umožnia načerpať nové energie. V areáli s rozlohou 30 hektárov nájdete až 14 zážitkových bazénov, z toho 8 vonkajších bazénov a 6 celoročne otvorených bazénov. Resort nájdete aj toboganový park, multifunkčné športové ihrisko, kolotoče, lanový park a celoročne otvorené rybárske jazero.

Vadaš Thermal Štúrovo

Súčasťou areálu je aj wellness centrum s rozlohou 900 m2, v ktorom si užijete bazény s termálnou vodou, vírivku s výhľadom na bazilikuv Ostrihome, ako aj saunový svet. Do wellness centra sa dostanete prechodom priamo z Hotela Thermal Štúrovo. Vďaka obsahu zdraviu prospešných minerálov, má termálna voda okreminého aj pozitívne revitalizačné účinky na vašu pokožku.

Počas pobytu v Thermal Rezorte Vadaš máte na výber viacero typov ubytovania, ktoré sú prispôsobené rôznym potrebám a preferenciám hostí. Môžete si vybrať medzi komfortnými hotelovými izbami, priestrannými apartmánmi alebo dokonca rodinnými chatkami. Všetky ubytovacie možnosti ponúkajú pohodlie a súkromie. Vstup do bazénov kúpaliska je zahrnuté v cene ubytovania a pobytu, čo z neho robí skvelý cieľ pre letnú dovolenku.

Pozrite si ubytovania v areáli kúpaliska Štúrovo >>

  • Letný týždňový pobyt v Apartmánoch Westend v Thermal Vadaš Resorte
    Letný týždňový pobyt v Apartmánoch Westend v Thermal Vadaš Resorte
    7 nocí (piatok - piatok) - 16.60 €/os/noc
    17.05.2024 – 13.09.2024
    bazén
    termálna voda
  • Letný týždňový pobyt v Štúdiách Smaragd v Thermal Vadaš Resorte
    Letný týždňový pobyt v Štúdiách Smaragd v Thermal Vadaš Resorte
    7 nocí (sobota - sobota) - 21.20 €/os/noc
    04.05.2024 – 21.09.2024
    bazén
    termálna voda
  • Mimosezónny pobyt na Termálnom kúpalisku Thermal Vadaš Resort Štúrovo
    Mimosezónny pobyt na Termálnom kúpalisku Thermal Vadaš Resort Štúrovo
    min. 2 noci - 55.00 €/os/noc
    01.01.2024 – 30.05.2024, 01.09.2024 – 18.12.2024 (okrem sviatkov)
    bazén
    polpenzia
    raňajky
    sauna
    termálna voda
    vírivka

Pozrite si všetky pobyty v Štúrove >>

 

Thermalpark Dunajská Streda

Obľúbené termálne kúpalisko na južnom Slovensku

Thermalpark Dunajská Streda je jedným z najobľúbenejších termálnych kúpalísk južného Slovenska. Ak hľadáte ideálne miesto na dovolenku, kde sa môžete uvoľniť, oddýchnuť si a zároveň si vychutnať blahodarné účinky termálnej vody, toto celoročne otvorené kúpalisko je pre Vás skvelou voľbou. V Thermalparku v Dunajskej Strede sa môžete ponoriť do teplej termálnej vody, ktorá má pozitívne účinky na vaše telo. Teplá voda uvoľňuje svaly, zlepšuje krvný obeh a znižuje stres.

Okrem termálnej vody kúpalisko ponúka aj množstvo iných atrakcií, ktoré vám zaručia zábavu a oddych. Môžete si vyskúšať rôzne tobogany, ktoré sú vhodné pre deti aj dospelých. Pre tých, ktorí preferujú oddych a relaxáciu, Thermalpark má širokú ponuku wellness služieb. Môžete si dopriať masáž alebo inú relaxačnú procedúru. Wellness centrum Thermalparku je vybavené modernými zariadeniami a profesionálnym personálom, ktorí sa postarajú o vaše pohodlie a relaxáciu.

Thermalpark Dunajská Streda

Pre rodiny s deťmi je Thermalpark ideálnou voľbou. Okrem tobogánov určených pre deti je tu aj detský bazén, kde sa môžu deti hrať a vyblázniť. Počas leta sa na kúpalisku konajú animačné programy a aktivity pre deti. Súčasťou areálu je aj jazero, kde si máte možnosť vypožičať vodné bicykle, kanoe alebo paddle board. V Thermalparku Dunajská Streda máte k dispozícii rôzne možnosti športovania, Nechýba tu ihrisko pre plážový volejbal, stolný tenis či stôl na teqball.

Ak sa rozhodnete ubytovať priamo v areáli kúpaliska v Dunajsakej Strede, máte na výber rôzne možnosti ubytovania, ktoré vám umožnia zostať v blízkosti všetkých atrakcií a zároveň si užiť pohodlné a príjemné prostredie. Bez ohľadu na váš rozpočet a preferencie, nájdete tu ubytovanie, ktoré vám vyhovuje.

Nachádza sa tu moderný hotel s komfortnými izbami, reštauráciou a barom. Pobyt v hoteli Vám zabezpečí prístup k službám a zariadeniam Thermalparku. V areáli nájdete aj aj zoprár penziónov. Okrem toho je sú tu k dispozícii apartmánové domy, ktoré stoja pri brehu jazera. Pre milovníkov kempovania je v areáli Thermalparku Dunajská Streda k dispozícii autokemping. Môžete si postaviť stan alebo zaparkovať karavan či obytné auto a vychutnať si atmosféru kempovania.

  • Seniorský pobyt od 62 rokov v Thermalparku DS
    Seniorský pobyt od 62 rokov v Thermalparku DS
    2 až 4 noci - 80.00 €/os/noc
    02.01.2024 – 23.12.2024 (okrem sviatkov)
    bazén
    polpenzia
    procedúry
    termálna voda
  • Letná rodinná dovolenka v Thermalparku s masážou
    Letná rodinná dovolenka v Thermalparku s masážou
    2 až 4 nocí - 82.00 €/os/noc
    16.06.2024 – 15.09.2024
    bazén
    masáž
    polpenzia
    termálna voda
    vírivka
  • Jarný relax v Thermalparku DS s masážou, vstupom do bazénov a saunového sveta
    Jarný relax v Thermalparku DS s masážou, vstupom do bazénov a saunového sveta
    2 až 4 noci - 85.00 €/os/noc
    01.02.2024 – 15.05.2024 (okrem Veľkej noci)
    bazén
    masáž
    polpenzia
    sauna
    termálna voda

Spa&Aquapark Turčianske Teplice

Aquapark s liečivou vodou

Spa & Aquaparku Turčianske Teplice ponúka širokú škálu bazénov a vodných atrakcií pre všetky vekové skupiny. Môžete sa potešiť teplou termálnou vodou, relaxovať v hydromasážnych vaňach, plávať vo vnútorných a vonkajších bazénoch alebo si vyskúšať adrenalínové tobogany a vodné šmýkačky. Aquapark tiež ponúka detskú zónu s množstvom vodných hier, ktoré zaručia zábavu pre deti. Okrem aquaparku môžete využiť aj liečebné procedúry a wellness služby, ktoré sú súčasťou ponuky.

Areál aquaparku sa nachádza na okraji kúpeľného parku v Kúpeľoch Turčianske Teplice. Celoročne otvorený areál Spa & Aquapark pozostáva z dvoch častí. Časť SPA ponúka dva bazény s liečivou termálnou vodou do 38°C, vírivku a saunový svet. V areáli AQUAPARK s termálnou vodou do 33°C sa nachádza vonkajší plavecký bazén a vonkajší atrakčný bazén, tobogany a vnútorný sedací bazén. okrem toho je v letnej sezóne v prevádzke aj veľký vodná šmýkačka a detský bazén. Obe časti sú vzájomne prepojené uzavretým spojovacím mostom.

Spa&Aquapark Turčianske Teplice

Turčianske Teplice sa nachádzajú v krásnom prostredí Stredného Slovenska medzi Malou a Veľkou Fatrou, a sú známe svojimi liečebnými prameňmi a termálnymi kúpeľmi. Turčianska minerálna voda svojím zložením s vysokým obsahom minerálnych látok je nielen termálna, ale aj liečivá. Má liečivé účinky najmä na pohybový aparát a urologické ústrojenstvo.

Po príchode do Spa & Aquaparku budete uvítaní v modernom a pohodlnom ubytovaní, ktoré je priamo spojené s aquaparkom. Môžete si vybrať z rôznych typov izieb, od štandardných až po luxusné apartmány, aby ste získali maximálny komfort a oddych. Kúpeľné hotely a liečebné domy sú prepojené s areálom SPA & AQUAPARK.

Kúpeľné hotely liečebné domy v Turčianskych Tepliciach >>

  • Spa & Aquapark Pobyt
    Spa & Aquapark Pobyt
    od 2 nocí - 80.00 €/os/noc
    02.01.2024 – 23.12.2024
    bazén
    polpenzia
    termálna voda
    vírivka
  • Kúpeľná dovolenka v Turčianskych Tepliciach
    Kúpeľná dovolenka v Turčianskych Tepliciach
    5 až 7 nocí - 99.00 €/os/noc
    02.01.2024 – 23.12.2024
    bazén
    masáž
    polpenzia
    procedúry
    sauna
    termálna voda

Termálne kúpalisko Podhájska

Kúpalisko s unikátnou geotermálnou vodou

Obľúbené termálne kúpalisko Podhájska nachádzajúce sa na juhozápadnom Slovensku, v okrese Nové Zámky, ponúka možnosť oddychu a rekreácie počas celého roka. Je známe svojou unikátnou geotermálnou vodou, ktorá vyviera z hĺbky 1900 metrov a pri ústí má teplotu 80 °C. Zložením je táto termálna voda porovnateľným s vodou Mŕtveho mora. Kúpalisko má mnoho vonkajších a vnútorných bazénov s termálnou vodou rôznej teploty, ktorá je bohatá na minerály prospešné pre telo a zdravie. Môžete si užiť teplú vodu, ktorá poskytuje príjemné uvoľnenie svalov a zmiernenie stresu.

Termálne kúpalisko Podhájska

V areáli termálneho kúpaliska s rozlohou 12 hektárov je počas letnej sezóny v roku 2023 k dispozícii 9 vonkajších bazénov s rôznou teplotou vody, toboganový park, športoviská, predajné stánky, bufety a reštaurácie. Počas zimnej sezóny sú návštevníkom k dispozícii vnútorné aj vonkajšie bazény. Súčasťou areálu termálneho kúpaliska v Podhájske je aj Wellness centrum Aquamarin, ktoré pozostáva z bazénového sveta a vitálneho sveta so saunami. Tu si môžete objednať aj masáž.

Ak sa rozhonete stráviť dovolenku v Podhájskej, ubytovať sa môžete aj priamo v areáli kúpaliska. Ubytovacie kapacity sú ale dosť obmedzené a väčšinou si môžete rezervovať iba týždňové pobyty. V areáli sa nachádza jeden hotel a dva penzióny. Oveľa viac ubytovacích kapacít nájdete v blízkom okolí termálneho kúpaliska.

Tip. Ubytovanie v areáli kúpaliska Podhájska, Ubytovanie pri kúpalisku v Podhájskej

  • Letný týždenný pobyt na termálnom kúpalisku v Podhájskej
    Letný týždenný pobyt na termálnom kúpalisku v Podhájskej
    7 nocí (pon - pon) - 85.30 €/os/noc
    01.07.2024 – 01.09.2024
    bazén
    polpenzia
    termálna voda

Letné termálne kúpalisko Patince

Termálne kúpalisko Patince je ďalším skvelým miestom na strávenie letnej dovolenky. Nachádza sa v malebnom prostredí južného Slovenska, 15 km od Komárna smerom na Štúrovo. Práve obec Patince je najjužnejším miestom na Slovensku a zároveň s historicky najvyššími nameranými teplotami. Rekreačný areál je vybudovaný v okolí termálneho prameňa, ktorý vyviera z hĺbky 160–200 m, má teplotu 27C°. Nájdete ho za obcou Patince, ak cestujete smerom od Komárna.

Kúpalisko je otvorené v letnej sezóne od júna až do aigusta. Veľkú zábavu pre deti ponúka toboganový svet o celkovej dĺžke 150 m. ktorý pozostáva z troch toboganov.

Termálne kúpalisko Patince

V rekreačnom areáli okolo letného termálneho kúpaliska nájdete širokú ponuku ubytovania. Nachádzajú sa penzióny, apartmánové domy a rôzne chaty vhodné pre rodinnú dovolenku. Okrem nich sa tu nachádza aj Wellness Hotel Patince, ktorý má vlastné vnútorné aj vonkajšie bazény. Hotel disponuje wellness centrom a bazénom s termálnou vodou. Rôzne možnosti ubytovania Vám umožňujú vybrať si podľa vašich preferencií a rozpočtu. V cene ubytovania v niektorých zariadeniach máte aj bezplatný vstup na kúpalisko.

Rekreačný areál kúpaliska Patince ponúka možnosť večerných prechádzok. Súčasťou areálu je aj jazero určené na rybolov a pre vodné bicykle, tenisový kurt a ďalšie športoviská. v blízkosti sa nachádza riake Dunaj a cykloturistická trasa, ktorou sa dostanete do Komárna alebo do Štúrova. Ak máte radi termálne kúpaliská a oddych, dovolenka na termálnom kúpalisku Patince je skvelou voľbou.

Pozrite si ubytovania v areáli kúpaliska Patince >>

  • Letný týždenný pobyt 2024 v chatke so vstupom na termálne kúpalisko
    Letný týždenný pobyt 2024 v chatke so vstupom na termálne kúpalisko
    7 nocí (nedeľa-nedeľa) - 28.50 €/os/noc
    16.06.2024 – 01.09.2024
    bazén
    termálna voda
  • Letný týždňový pobyt so vstupom na termálne kúpalisko a Thermalparku Patince
    Letný týždňový pobyt so vstupom na termálne kúpalisko a Thermalparku Patince
    7 nocí (sobota-sobota) - 30.90 €/os/noc
    22.06.2024 – 31.08.2024
    bazén
    raňajky
    termálna voda
    vírivka
  • Wellness pobyt s polpenziou
    Wellness pobyt s polpenziou
    min. 2 noci - 62.50 €/os/noc
    02.01.2024 – 23.12.2024 (okrem TOP termínov)
    bazén
    neobmedzený wellness
    polpenzia
    sauna
    termálna voda
    vírivka

Pobyty v Patinciach >>

Termálne kúpele Malé Bielice, Partizánske

Ďalším kúpaliskom na Slovensku s ubytovaním sú Termály Malé Bielice, ktoré sa nachádzajú v tichej okrajovej časti mesta Partizánske, na trase medzi mestami Nitra a Prievidza. Kúpalisko je vzdialené iba 56 km od hraníc s Českou republikou. Zavítajte na toto magické miesto plné oddychu, vody a zelene. Na chvíľku spomalíte, vychutnáte si pokojnú atmosféru a načerpáte energiu v komplexe termálneho kúpaliska.

Termálne kúpalisko Malé Bielice

V areáli Vám je k dispozícii 5 bazénov, z toho 2 vnútorné (kľudový, hydromasážny) a 3 vonkajšie relaxačné bazény. V letnej sezóne sú k dispozícií letný bazén, tobogány a šmýkľavka, trampolíny a detské ihrisko.

Súčasťou areálu je wellness centrum a hotel s komfortnými izbami. Minerálna termálna voda, ktorá vyviera v areáli, má teplotu 27 – 38 °C, priaznivo pôsobí na pohybové ústrojenstvo, vegetatívny systém a celkovú somatickú regeneráciu organizmu.

  • Wellness pobyt v Termáloch Malé Bielice v mimosezóne
    Wellness pobyt v Termáloch Malé Bielice v mimosezóne
    min. 2 noci - 51.20 €/os/noc
    01.02.2024 – 25.03.2024, 01.04.2024 – 30.06.2024
    bazén
    neobmedzený wellness
    polpenzia
    sauna
    termálna voda
  • Letný wellness pobyt v Termáloch Malé Bielice
    Letný wellness pobyt v Termáloch Malé Bielice
    min. 2 noci - 66.30 €/os/noc
    01.07.2024 – 31.08.2024
    bazén
    neobmedzený wellness
    polpenzia
    sauna
    termálna voda

Exotické kúpalisko Miraj Resort

Jedinečné exotické morské kúpalisko s hotelom v areáli sa nachádza v Lučenci, v mestskej časti Opatová, na severovýchode mesta. Miraj Resort je kúpalisko, aké na Slovensku len tak nenájdete. Doprajte si nezabudnuteľný pobyt v obľúbenom rezorte a dovolenkový zážitok bez toho, aby ste cestovali k moru. Čaká Vás tu kúpalisko s palmami a pieskom, tobogánmi a atrakciami pre deti.

Kúpalisko Miraj Resort

V areáli Miraj Resortu nájdete bazén s morskou vodou, množstvo trysiek a vodopádov. Pre deti je k dispozícii menší detský bazén s hĺbkou vody 50 cm. Na kúpalisku si môžete dať drink v pool bare, alebo si zahrať tenis na multifunkčnom ihrisku. Okrem toho môžete bezplatne využívať lehátka.

Súčasťou areálu morského kúpaliska je Hotel Miraj Resort s modernými a komfortnými izbami. Moderné wellness centru v hoteli ponúka bazén s morskou vodou, vírivky, sauny a tepidárium s vyhrievanými lehátkami, Dopriať si tu môžete aj masáž.

  • Wellness pobyt v raji
    Wellness pobyt v raji
    2 až 4 noci - 58.65 €/os/noc
    24.01.2024 – 14.06.2024 (do 01.05.2024 iba víkendy)
    bazén
    masáž
    polpenzia
    sauna
    vírivka
  • Dovolenka v raji Miraj Resort so vstupom do wellness a na Exotické kúpalisko
    Dovolenka v raji Miraj Resort so vstupom do wellness a na Exotické kúpalisko
    2 až 7 nocí - 68.00 €/os/noc
    15.06.2024 – 04.09.2024
    bazén
    neobmedzený wellness
    polpenzia
    sauna
    vírivka

AQUALAND Plážové kúpalisko s termálnou vodou - Banská Bystrica

Priestranné letné plážové kúpalisko AQUALAND sa nachádza v oddychovej časti centra Banskej Bystrice. Rekreačný areál ponúka rozľahlé vodné plochy na kúpanie a zábavu, ako aj miestami na na ležanie a oddych. Súčasťou kúpaliska je vodný zábavný park s vodnými trampolínami, aquazorbingom a množstvom prekážok.

Areál ponúka 6 druhov bazénov s teplotou vody od 22°C do 30°C, medzi ktorými nájdete dva plavecké bazény (jeden z nich je s termálnou vodou), relaxačný bazén s toboganmi, ako aj detské bazény (aj termálne) s atraktívnymi šmykľavkami. Okrem toho na kúpanie slúži aj jazero situované na kúpalisku.

Aqualand Banská Bystrica

Areál ponúka bohaté možnosti na zábavu a šport. K dispozícii je wakeboardingová priama dráha s dĺžkou 400 metrov, In Line asfaltový okruh na korčuľovanie na kolieskových korčuliach a detský zábavný park. Nájdete tu aj ihriská na plážový volejbal, futbal, bedminton, bowling, vodné bicykle a člny. Na jazere je možný aj rybolov pstruhov za poplatok s možnosťou zapožičania udice. V areáli kúpaliska nechýbajú bufety s rýchlym občerstvením.

Ak by ste radi strávili viacdňovú dovolenku na plážovom kúpalisku, hneď pri letnom kúpalisku sa nachádza 4* Hotel Dixon, ktorý ponúka letný pobyt s celodenným vstupom do Aqualandu. Súčasťou hotela je aj wellness centrum s vnútroným bazénom, saunami, vírivkami, oddychovou miestnosť a s ponukou masáží.

  • Letná rodinná dovolenka s celodenným vstupom do Aqualandu (1 dieťa do 12 rokov zdarma)
    bazén
    polpenzia
    termálna voda

Termálne kúpalisko Izabela, Kúpele Vyšné Ružbachy

Jedným z výnimočných miest na Slovensku, známymi pre svoje termálne pramene a liečebné kúpele, je aj Termálne kúpalisko Izabela v obci Vyšné Ružbachy. Svojou nádhernou prírodou, liečebnými vodami a relaxačným prostredím ponúka návštevníkom jedinečný zážitok.

Letné horské termálne kúpalisko Izabela

Termálne kúpalisko Izabela sa nachádza v krásnom horskom prostredí Spišskej Magury, v blízkosti Pienin a Vysokých Tatier. Má výbornú polohu na okraji obce Vyšné Ružbachy, známej pre svoje liečivé pramene už od 16. storočia. Kúpalisko sa nachádza v tichej a pokojnej časti liečebných Kúpeľov Vyšné Ružbachy, čo ho robí ideálnym miestom na oddych a relaxáciu.

Termálne kúpalisko je napojené na prameň Izabela, ktorý je pomenovaný po bývalej majiteľke, španielskej princeznej. Prírodná liečivá voda, ktorá sem prúdi, obsahuje vzácne minerály a je známa svojimi blahodarnými účinkami na zdravie. Práve preto je táto lokalita vyhľadávaná aj ľuďmi, ktorí trpia rôznymi zdravotnými problémami, ako sú napríklad ochorenia pohybového aparátu.

  • Letná All Inclusive dovolenka v kúpeľoch s procedúrami
    Letná All Inclusive dovolenka v kúpeľoch s procedúrami
    min. 3 noci - 79.00 €/os/noc
    15.07.2024 – 15.09.2024
    all inclusive
    bazén
    procedúry
    termálna voda
  • All inclusive letná wellness dovolenka
    All inclusive letná wellness dovolenka
    min. 3 noci - 115.50 €/os/noc
    31.05.2024 – 03.10.2024
    all inclusive
    bazén
    neobmedzený wellness
    sauna
    termálna voda
    vírivka

Samotné kúpalisko Izabela ponúka pre svojich návštevníkov 4 vonkajšie bazény s termálnou vodou a jeden vnútorný bazén. Špecialitou kúpaliska je ostrov v rekreačnom bazéne s vysokými smrekmi uprostred. Tí odvážni si môžu vyskúšať skokanský mostík výškou 5 metrov. Krytý termálny bazén je v prevádzke po celý rok. Cez presklené steny okolo krytého bazénu Vám zabezpečia krásny výhľad na okolitú prírodu.

Priamo nad tým letným horským kúpaliskom stojí luxusný Grand Hotel Strand, pod ktorým vyviera termány prameň Izabela.

Aquapark SENEC

Aquapark Senec

Aquapark Senec sa nachádza pri brehoch Seneckých jazier v Senci a je skvelým miestom na relax pre dospelých ako aj zábavu pre deti. Je vzdialený približne 20 km od hlavného mesta Slovenska – Bratislavy. Ubytovaní hostia v Hoteli Senec 4* majú bezplatný vstup do aquaparku počas celého pobytu. Od hotela je Aquapark Senec vzdialený cca 50 metrov.

  • Pobyt pre rodinu s neobmedzeným vstupom do Aquaparku Senec
    Pobyt pre rodinu s neobmedzeným vstupom do Aquaparku Senec
    min. 2 noci - 87.65 €/os/noc
    10.03.2024 – 28.06.2024 (okrem TOP termínov)
    bazén
    polpenzia
  • Wellness pobyt s masážou a neobmedzeným vstupom do Aquaparku Senec a SAI WELLNESS
    Wellness pobyt s masážou a neobmedzeným vstupom do Aquaparku Senec a SAI WELLNESS
    min. 2 noci - 95.00 €/os/noc
    10.01.2024 – 28.06.2024 (okrem TOP termínov)
    bazén
    masáž
    neobmedzený wellness
    polpenzia
    sauna
    vírivka
  • Letný pobyt na Slnečných jazerách s neobmedzeným vstupom do aquaparku a bohatým animačným programom
    bazén
    masáž
    polpenzia
    termálna voda
    vírivka

V areáli na Vás čaká mnoho atrakcií a bazénov. Počas letnej sezóny je vo vonkajšom aquaparku k dispozícii 7 bazénov, tobogány, šmýkačky a letný bar. Špecialitou je Lazy river – pomaly tečúca rieka. Cez letné prázdniny sa deti môžu tešiť na bohatý animačný program s animátormi, kamarátmi z Trinity, maskotom hrošíkom.

Vnútorná časť aquaparku je v prevádzke celoročne. Tu Vás privíta 5 bazénov s teplotou vody 28°C - 32°C vrátane detské bazéna a prieplavového bazéna, ktoré jedna časť je v exteriéri. Bohatú zábavu deťom ponúkne tobogan.

Záver

Tieto boli naše tipy na najlepšie kúpaliská na Slovensku s ubytovaním, kde môžete stráviť úžasnú dovolenku, a to nielen letnú, ale aj kedykoľvek počas roka, keďže niektoré z nich sú otvorené celoročne. Na týchto kúpaliskách sa môžete ubytovať priamo v ich areáli, čo Vám umožní si užívať relax v bazénoch po celý čas pobytu. Veríme, že sa Vám zapáčilo niektoré z týchto kúpalísk a snáď si užijete skvelý pobyt s deťmi plný zábavy ako aj relaxu.