Turisztikai érdekességek Szlovákiában
Keresés
 • Felső-Vágmente
   
 • Szulyó hegység
   
 • Soltészperecsény
   
 • Lovas túrák és lovaglás...
   
arrow

Soltészperecsény (Prečín), lovas túrák és lovaglás

Szállás Soltészperecsény (Prečín)
Térkép megjelenítése
Lovas túrák és lovaglás Soltészperecsény Térkép

Turisztikai nevezetességek áttekintése Soltészperecsény (Prečín)

Vládske Családi gazdaság Prečín (Soltészperecsény)

Vládske Családi gazdaság

Prečín (Soltészperecsény) (térség: Szulyó hegység, régió: Felső-Vágmente)

A Vládske Családi Gazdaság a Szulyó hegység meseszép környezetében található, Soltészperecsény községében. A gazdaságot egy tapasztalt csapat vezeti, akik a természet iránti szenvedélyükben szívesen osztoznak mindazokkal, akik szeretnének kicsit közelebb kerülni az anyatermészethez, kicsit jobban megismerni a valódi erdőt, az állatokat, vagy csupán elrejtőznének pár percre a civilizáció zajától. A település Vágbeszterce mellett található, Prečín községében. A Vládske Gazdaságban természetszerető és ügyes emberek tevékenykednek, akik értenek...Lovas túrák és lovaglás Prečín (Soltészperecsény) közelében:

Távolság: 15.18kmSúlov Lovak Súľov - Hradná (Szulyóváralja)

Súlov Lovak

Súľov - Hradná (Szulyóváralja) (térség: Szulyó hegység, régió: Felső-Vágmente, Járás: Bytča)

Távolság: 17.64kmFarm PRÍSTAVKY Rajecké Teplice (Rajecfürdő)

Farm PRÍSTAVKY

Rajecké Teplice (Rajecfürdő) (térség: Rajec völgy, régió: Felső-Vágmente, Járás: Žilina)

A Prístavky Farm Tajecfürdőtől 1,5km távolságra terül el, a Rajec-völgy lenyűgöző vidékén. A vendégek számára lovaglás, kocsikázás, íjászat, kávézó is áll a rendelkezésre, de a további kínálatban kecskesajt készítés bemutatása is szerepel. A farmon a lovakon kívül számos egyéb állat is él, mint kecskék, sertés, nyulak, macskák, pávák és kutyák. Póni lovaglás is szerepel a kínálatban egy elkerített területen, valamint kocsikázás, télen lovas...

Távolság: 34.77kmRancs LHOTA Prejta Dubnica nad Váhom (Máriatölgyes)

Rancs LHOTA Prejta

Dubnica nad Váhom (Máriatölgyes) (térség: Sztrázsó-hegység, régió: Középső-Vágmente, Járás: Ilava)

Állattenyésztés, lovaglás, hintóbérlés Máriatölgyes közelében a Lhota Rancson. A szolgáltatások között lovasoktatás, kocsikázás, szánkózás, versenyek szervezése is szerepel. Fedett pálya is biztosított a vendégek számára, tehát minden időszakban és minden időjárási viszony mellett működik a rancs. A lovagláson kívül a vendégek betekintést nyerhetnet a hazai, hegyi állattenyésztés mindennapjaiba, a juh-, kecske-, sertés- és szarvasmarha tenyésztéssel....

Távolság: 40.40kmRanch AMADEUS Blatnica

Ranch AMADEUS

Blatnica (térség: Nagy-Fátra, régió: Turóc, Járás: Martin)

Távolság: 46.72kmJazdecký klub Mitani - Kocúrany Kocurany

Jazdecký klub Mitani - Kocúrany

Kocurany (térség: Sztrázsó-hegység, régió: Felső-Nyitra, Járás: Prievidza)

A Mitani Lovasklub gyönyörű vidéken, Kocurany faluban található, Bojnice város közelében. A klub kezdő lovas tanfolyamokat kínál kezdőknek tapasztalt oktatók irányítása alatt, de haladó lovasok számára, gyermekek és felnőtteknek is, vagy akár gyalogos túrákat is szervez a Horná Nitra és Bojnice környékén. Kiváló hely a gyermekes családok számára, hogy kellemes délutánt töltsön el a gyönyörű természetben, lovaglás lehetőségével.

Távolság: 47.74kmStará Teheleň Rancs Sučany (Szucsány)

Stará Teheleň Rancs

Sučany (Szucsány) (térség: Kis-Fátra, régió: Turóc, Járás: Martin)

A Stará Teheleň Ranch Sučany községben található, 350 méterre az E50 főúttól, 4 km-re Martintól. A területen lovak találhatók, amelyek a nyári hónapokban lovagolhatók. A nagy és tágas tanya területén elegáns és barátságosan berendezett étterem, kis háziállatok várják a látogatókat, valamint játszótér (trambulin, csúszdák, hinták, homokozó, ház, gyermekülések), világítással ellátott multifunkcionális játszóterek és strandröplabdapálya.