Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi rendelet

  • Honlap: www.travelguide.sk
  • Szolgáltató: HEPEX-Slovakia, spol s r.о. Rozmarínová 22, 945 01 Komárno
  • Tel. Kapcsolat: +421 35 77 13 149
  • E-mail: info@travelguide.sk

Köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat! Cégünk tiszteletben tartja látogatóink személyes adatait és minden esetben diszkréten kezeli, melyeket weboldalunkon megad az elektronikus kommunikáció során. Cégünk minden lehetséges lépést megtett annak érdekében, hogy az Ön által megadott adatait biztonságosan tárolhassuk.

Cégünk felelős a személyes adatok feldolgozásáért a Szlovák Köztársaságra vonatkozó jogszabályoknak megfelelően. Csak olyan személyi adatokkal dolgozunk, amelyeket Ön (weboldal látogatója) önszántából adott meg, vagy amelyek feltétlenül szükségesek szolgáltatásaink biztosításához. Kizárólag azokat az adatokat tároljuk, amelyek a személyes adatok védelméről szóló 18/2018 Z.z. törvény biztosít számunkra.

A feldogozott adatok között kizárólag: név és vezetéknév, postacím, vagy email cím szerepel, esetleg az ügyfél telefonszáma.

Személyes adatnak minősül minden olyan információ, mely fizikai személyre vonatkozik, és ezen adatok alapján a személy beazonosíthatóvá válik.

Biztosítjuk Önöket, hogy minden szükséges óvintézkedést megtettünk a védelem és a biztonság érdekében, mint például:

  • Minden szükséges intézkedést megteszünk annak érdekében, hogy személyes adatai titkosságát és biztonságát megőrizzük.
     
  • Kizárólag a cégünk alkalmazottai férhetnek hozzá személyes adataihoz.
     
  • Biztosítjuk Önt, hogy cégünk alkalmazottai, akik hozzáférhetnek személyes adataihoz, megfelelnek a szükséges adatvédelmi irányelveknek.
     
  • Személyes adatainak védelme érdekében cégünk biztosítja a szükséges biztonságos informatikai környezetet, valamint megteszünk minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy garantáljuk, hogy az Ön által beküldött és általunk feldolgozott személyes adatok nem kerülnek harmadik fél kezébe.
     
  • Személyes adatait csak és kizárólag azon célokra használjuk fel, amelyek céljából Ön (látogató) önszántából küldött be feldolgozásra.
     
  • Cégünk soha nem fogja kiszolgáltatni személyes adatait semmilyen más társaság számára. 
     
  • A feldolgozott adatokat kiadhatjuk az állami hatóságoknak és az igazságügyi hatóságoknak is, amennyiben azt az alkalmazandó jog előírja.
     
  • Személyi adatok kiszivárogtatása vagy eltulajdonítása esetén cégünk köteles értesíteni az Adatvédelmi Hatóságot, legkésőbb az eset észlelése után 72 órával.
     

Cégünk menti és megszabott ideig tárolja az Ön által megadott személyes adatait, adatbázisukban. Ez azt jelenti, hogy az Ön személyes adatait mindaddig megőrizzük, amíg Ön használja cégünk szolgáltatásait, vagy használja weboldalunkat. Ezután az Ön személyes adatait töröljük a rendszerünkből.

Az Adatvédelmi Irányelv minden olyan információt megad, amelyről el kell döntenie, hogy szeretné-e használni weboldalunkat, és személyes adatait mag kívánja-e adni cégünknek.

Weboldalunk használata és az elektronikus úton történő kommunikáció esetén, Ön tudomásul veszi és elfogadja személyes adatainak feldolgozását. Beleegyezését bármikor visszavonhatja a személyes adatok feldolgozását és tárolását illetően.

Az érintett személy jogai - törvény száma: 18/2018 Z.z. a személyes adatok védelméről szóló módosított forma:

Az érintett személynek írásbeli kérelme alapján jogában áll az üzemeltetőt kérni:

  • Annak megerősítése, hogy a személyes adatai feldolgozásra kerültek-e vagy sem
     
  • Pontos információk arról a forrásról, amelyről a személy megkapta az adatai feldolgozására szóló engedélyt
     
  • A feldolgozás alatt álló személyes adatai listáját
     
  • A feldolgozatlan, hiányos vagy elavult személyes adatok javítását vagy felszámolását
     
  • A személyes adatok likvidálását, amelyek feldolgozási célja lejárt
     
  • Személyes adatainak törlését, amennyiben törvénysértés történt
     
  • Személyes adatai letiltása a feldolgozási idő lejárta előtt is.

Weboldalunk böngészése során és az elektronikus kommunikáció során Ön hozzájárul személyes adatai feldolgozásához, valamint ezt bármikor visszavonhatja. További információ, kérdés esetén az adatvédelmi irányelvekkel kapcsolatban, a fent említett postacímen, vagy emailben tájékozódhat.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Viac informácií
Používaním tohto webu tiež súhlasíte so zásadami ochrany osobných údajov vyplývajúce z najnovšieho nariadenia EÚ - GDPR. Elfogadom