Turisztikai érdekességek Szlovákiában
Keresés
  • Alsó-Zemplén
     
  • Sárosmező
     
  • Szórakozás a gyermekek...
     
arrow

Sárosmező (Blatná Polianka), szórakozás a gyermekek számára

Szállás Sárosmező (Blatná Polianka)
Térkép megjelenítése
Szórakozás a gyermekek számára Sárosmező Térkép

Turisztikai nevezetességek áttekintése Sárosmező (Blatná Polianka)

Nová Zem Rancs Blatná Polianka (Sárosmező)

Nová Zem Rancs

Blatná Polianka (Sárosmező) (régió: Alsó-Zemplén)

A Nová Zem Rancs Blatná Polianka, magyarul Sárosmező községében található a Zemplénben. A község 24km távolságra terül el Nagymihálytól, 12km-re Sobrance városától. A Nová Zem Rancson az unalom kizárt! Gyermekek és felnőttek számára is meganny atrakció szerepel a kínálatban.  Lovaglás, íjászat, aquazorbing, vagy a gyerekeket trambulin is várja. A területen mini Zoo is található különféle exotikus és haszonállatokkal.  Lovas oktatás és lovas kirándulás is szerepel a kínálatban. A környéken halastó is található, valamint további rekreációs...Szórakozás a gyermekek számára Blatná Polianka (Sárosmező) közelében:

Távolság: 42.34kmVihorlat csillagvizsgáló Humenné (Homonna)

Vihorlat csillagvizsgáló

Humenné (Homonna) (térség: Ondavai-felföld, régió: Felső-Zemplén, Járás: Humenné)

A Vihorlát csillagvizsgáló Hommonnán található, Felső - Zemplén régiójában. Az obszervatórium épülete a város központjában található, könnyen megközelíthető. A terem összesen 72 fő kapacitású, a kupola négy méteres.  

Távolság: 53.76kmNyári strand AQUA PLAYA Veľaty (Velejte)

Nyári strand AQUA PLAYA

Veľaty (Velejte) (régió: Alsó-Zemplén, Járás: Trebišov)

AVelejtei Aqua Playa strand területén egy 25 méteres felnőtt (sós vizű), egy 10 méteres fűtött sós vizű gyermekmedence, valamint egy gyermekmedence vízi attrakcióval. a kicsiknek. A környéken sport- és játszóterek állnak rendelkezésre. Az uszodánál büfé is található gyorsétteremmel. A strand nyitva tartása a nyári szezonban: naponta 10:00-19:00. Belépés csak szezon kártyával lehetséges. A 2022-es szezon bérletei ELKELTEK.