Szállás Szlovákiában
Keresés
 • Erdőhát
   
 • Irányár: 10 - 20 €
   
 • csillag nélkül
   
 • Őrzött parkoló
   
arrow
Üdülőövezetek Városok Szállás típusa Szálláshely jellege

Szállás Erdőhát (Záhorie)

Csomagok Erdőhát (Záhorie)
Térkép megjelenítése
Erdőhát Térkép

Erdőhát (Záhorie)

Erdőhát (Záhorie) turisztikai régiója Nyugat Szlovákiában található a Cseh és Szlovák határ közelében, melyet a Morva folyó képez. Északkeletről a Myjavská pahorkatina határolja, mely elnyúlik északon egészen a Fehér Kárpátokig. Keleten a Kis Kárpátok képezi határvonalát, mely elválasztja Szlovákia további régióitól. Az Erdőháti régióba beletartozik Skalica, Senicam Malacky kerületei, valamint délen Myjava. A régióba belesorolhatjuk Pozsony régiójának egy részét is, ahová Stomfa (Stupava), Pozsonyborostyánkő (Borinka), Máriavölgy (Marianka) és Pozsonybeszterce (Záhorská Bystrica), valamint Dévényújfalu (Devínska Nová Ves).

Turisztikai szempontból Erdőhát rengeteg érdekességet tartogat a látogatók számára. A régió sokszínűsége minden látogató részére tartogat látnivalókat. Várromok, múzeumok, lenyűgöző természet, kastélyok, néprajzi örökségek és gondtalan pihenés, felüdülés várja az idelátogatókat. A térségben található megannyi golf pálya, termálfürdő és üdülőközpont is. Mivel a régió túlnyomórészt a Záhorská nížina térségben található, gazdag síelési lehetőségekben is. A legközelebbi központok a Kis Kárpátokban találhatóak, mint a Modra-Piesok, vagy a Pezinská Baba, északi irányba Myjava kerületében, Ómiava központja a Fehér-Kárpátok lejtőivel.

A régió számtalan lehetőséget tartokat egyaránt a nyári időszakban is, változatos természetével kivállóan alkalmas gyalogtúrák szervezéséhez, de azok számára is tökéletes helyszín, akik a kerékpár turisztikát részesítik előnyben. Turistaösvények hada várja a vendégeket a Kis Kárpátok erdőiben és tanösvények a Morva folyó mentén. A környéken található a Baťov kanál, Szakolca (Skalica) városától nem egész 4 km-re, ahol romantikus hajókirándulások várják a turistákat. A környezet vonzó azok számára is akik két keréken szeretnék megismerni Szlovákia szépségeit, a kerékpárútnak köszönhetően. Bizonyára elnyeri tetszését a golf szerelmeseinek a közelben található golfpályák valamelyike, mint a Szenicei-, Malackai-, Szakolcai-, vagy a Lozornó-i (Lozorno) golfpályák egyike.

Azok számára, akik a pihenésüket a vízparton szeretnék eltölteni, tökéletes választás Kunovská priehrada, ahol könnyedén találhat szállást, közvetlenül a víztárolónál, ahol megannyi szállás található. Szenice is ideális helyszín a nyaralás eltöltéséhez, valamint környezete kedvez a kerékpár turisztika szerelmeseinek. Borský Svätý Jur (Búrszentgyörgy) és Studienka (Szentistvánkút) között található Tomky üdülőközpont a fenyvesek szélén. Közkedvelt üdülőközpont a térségben Zlatnícka dolina Szakolcánál is, a Fehér Kárpátok szélén. Minden említett központ számtalan szállással várja a vendégeket, minden kategóriában.

Erdőhát legfontosabb központjai közé tartozik Senica (Szenice) járási városa, nem messze tőle található Büdöskő (Smrdáky) fürdője a Prírodné liečebné kúpele Smrdáky a központtól 7km-re északnyugatra. Büdöskő híres ásványvíz forrásairól, melyek egyedülállóan nagy mennyiségben tartalmaz hidrogén-szulfidot, mely kiváló bőr- és mozgásszervi rendellenességek kezelésére.

Egyéb fontos városok a térségben, melyekben inkább hotelek várják a vendégeket, Malacky, Skalica, Holíč, délen Stupava, valamint gyakran keresett régió még Pozsony és környéke is.

Szűrés


Szállás típusa:
Üdülők

Szálláshely jellege:
beltéri medencével | félpanzióval | medencével | Olcsó | szaunával

 

Szállások listája: szálláshelyek Erdőhátban, SzlovákiaPiesocna természetiskola Moravský Svätý Ján (Morvaszentjános)

Piesocna természetiskola

Moravský Svätý Ján (Morvaszentjános) (régió: Erdőhát, Járás: Senica)

A Piesocna Természetiskola Morvaszentjános (szlovákul Moravský Svätý Ján) községének közelében található, az erdőháti régióban, Szlovákia nyugati részében. Az osztrák határtól megközelítőleg 1000 méterre, fekszik, míg Morvaszentjánostól 3km-re. Az üdülőközpont nagyszerű választás erdei iskolás számára. A szálláskínálatban összesen 85 ágy szerepel. Négy kétágyas szoba, 12 háromágyas, 4 négyágyas szoba és 2 apartman várja a vendégeket. Az...

Tenisz

Akadálymentes hozzáférhetőség Fedett medenceÉtteremSzaunaŐrzött parkolóWC / Fürdőszoba a szobán
Irányár: 10.00 € fő/éj
Ágyszám: 85