Szállás Szlovákiában
Keresés
  • Felső-Nyitra
     
  • Duchonka
     
  • Konyha rendelkezésre...
     
arrow
Városok Irányár fő/éj Szállás típusa Csillagok Szálláshely jellege

Szállás Duchonka

Csomagok Duchonka
Térkép megjelenítése
Duchonka Térkép

Duchonka

Duchonka Nagytapolcsánytól (Topolcany) 18 km észak-nyugati irányban fekszik, 4 km-re Nyitraperjés (szlovákul Prašice). A Vágmenti Inóc (szlovákul Považský Inovec) hegység kedvező klimatikus feltételeinek és a víztározónak köszönhetően attraktív helyszíne a víz mellett töltött nyári szabadságnak.

Duchonka látogatóit tartalmas időtöltéssel csalogatja, legyen szó gyalogtúrázásról, vízi sportokról, gombászatról vagy a gazdag kulturális programokról. Duchonka közelében található az ismert Cepusky Természetvédelmi Terület. A Duchonkára látogató vendégek a szálláshelyek széles választékából válogathatnak. Egy sor turistaház, üdülő és panzió kínálja szolgáltatásait a turistáknak. A sátorozást kedvelőket autókemping várja.


Honlapunkon megtalálja az üdülőközpont teljes szállásjegyzékét, melyből kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb szálláshelyet. Töltsön néhány felejthetetlen napot e hangulatos üdülőhelyen!

Szűrés


Szállás típusa:
Bungalók

 

Szállások listája: szálláshelyek Duchonkán, SzlovákiaATC DUCHONKA Prašice (Nyitraperjés)

ATC DUCHONKA

Prašice (Nyitraperjés) (térség: Duchonka, régió: Felső-Nyitra, Járás: Topoľčany)

A Duchonka Üdülőközpont az erdő szélén található a víztározó partjánál, 18km távolságra Topoľčany (Nagytapolcsány) városától. 275m tengerszint feletti magasságban terül el, a Vágmenti Inóc csodálatos környezetében. Az ATC Duchonka kemping 15 bungalóval és 7 lakóegységgel várja a vendégeket. Ideális választás nyaraláshoz. A terület részét képezi lakókocsi-...

2021-ben felújítás végétt üzemen kívül

Konyha a szobában

Lovaglás

Tenisz

Hűtőszekrény rendelkezésre állKlíma a szobákbanŐrizetlen parkolóGyermekes családok részéreÉtterem a közelben Közös WC/fürdőszobák Több kategóriájú szoba  WC / Fürdőszoba a szobán
Irányár: 9.00 € fő/éj
Ágyszám: